Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

7 Days Shock Treatment - Antiaging & Lifting

Intensiivinen 1 viikon ikääntymistä estävä ja kohottava hoito. Se tehostaa kollageenisynteesiä, mikä tekee ihosta sileämmän, joustavamman ja kiinteämmän. Se tuo iholle kirkkautta, joustavuutta, kiinteyttä ja elinvoimaa, samalla kun se auttaa poistamaan ilmejuonteita ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Se häivyttää ryppyjä ja ihosta tulee kiinteämpi.

Ampullit mukana: Glyco Peeling, Ferulic, Botox-Like, Matrikin.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivuneelle, yhdistelmäkuivalle, hyperpigmentoituneelle ja/tai auringolle altistuneelle iholle. Suunniteltu ihoille, jotka vaativat ilmejuovien tasoittamista ja/tai iän merkkien nopeaa vähentämistä.

Ainesosat: Glykolihappo, feruliinihappo, askorbiinihappo, DMAE, BoNT-L (Botoxin kaltainen), Syn-Ake®, Matrixyl®, Trylagen®. PARABEENITON.

Kuinka käyttää:

1 ampulli joka päivä, 7 peräkkäisenä päivänä. (Säilytä ampullien järjestys pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti).

• Levitä Glyco Peeling (1. injektiopullo) puhdistetulle iholle kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ensimmäisen päivän illalla. Älä koskaan levitä auringolle altistumisen aikana.

• Levitä injektiopullot seuraavina päivinä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle aamuisin pakkauksessa kuvatun järjestyksen ja ohjeiden mukaisesti hieromalla ja kevyellä taputuksella, kunnes ne ovat täysin imeytyneet.

Hinnat ja varastosaldot tulevat esiin vasta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan.

 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Made by Tremedia