Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

Maksutavat

Maksutavat

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Alisa Yrityslasku, Walley, OP Lasku ja OP Tililuotto

3. Korttimaksaminen:
Visa, Mastercard ja American Express
 
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

5. PayPal: Toimii omalla sopimuksella

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

 

 

SIEMENS LEASING

Siemens Leasing on maksuvaihtoehto yrityksille yli 800€ ostoksiin. Pienemmille ostoksille meillä on tarjota Collector maksu verkkokaupan kautta.

Leasing on joustava ja turvallinen tapa rahoittaa kalustohankinta. Meidän kautta teet aina reilua leasing-kauppaa: Yksinkertainen 12-36 kk laskelma. Kaluston lunastat lopulta omaksi 1% summalla .

Perustamiskulut 75€

Laskutuslisä 10€

Laskutus 3kk välein (kvartaali)

Leasing -rahoituksen vaiheet:
1. Pyydä leasingtarjous osoitteesta mail@spacos.fi 
2. Teemme tämän jälkeen leasing-yhtiöstä luottokyselyn. Jos päätös on positiivinen lähetämme tarjouksen s-postilla.  Voit hyväksyä tarjouksen sähköisesti (tupas-tunnistauminen pankkitunnuksilla).
3. Postitamme tavarat ja Siemens on teihin yhteydessä kun on ensimmäisen maksuerän aika

Eli me teemme kaikki työt, riittää että otat yhteyttä ja allekirjoitat sähköisen sopimuksen.
 
Kenelle? Leasing-rahoitus voidaan myöntää yrityksille, yhdistyksille, kunnille, valtiolle ja ammatinharjoittajille. Kaikille joilla on y-tunnus. Ehtona on positiivinen luottopäätös (Siemens Financial Services). Nyrkkisääntönä on, että rahoituksen osuus ei voi ylittää 10% liikevaihdosta. Minimiostos leasing-rahoitukselle on 800€ alv 0%.

Miksi valita Leasing? Leasing on usein järkevin ja helpoin tapa päästä käyttämään uusinta tekniikka joistavalla kulurakenteella. Leasing-maksu sisältää sisältää kirjapidossa vähennettävän arvonlisäveron ja verottoman osan voi kirjata kuluksi kuukausittain. Kalustoa ei siis kirjata taseeseen. Leasing ei siis sido pääomia kaluston hankintaan. Leasing- sopimus mahdollistaa myös joustavat muutokset jos haluat päivittää rahoituksen piirissä olevia laitteitasi tai lisätä kalustoa. 

Jos on kysyttävää ota yhteyttä puhelimitse

Jani 040-5859811

Esimerkki 1. Siemens Leasing -rahoitus 
Asiakas ostaa valoimpulssilaitteen

  1. Yritys A kysyy meiltä leasing rahoituksen, valoimpulssilaitteesta
  2. Lähetämme asiakkaalle tarjouksen. Leasing-hinnaksi Siemens laskee 180€ / kk (alv 0%, 36kk sopimus ja loppulunastus omaksi 60€:lla)
  3. Jos yritys A hyväksyy tarjouksen lähetämme sähköpostilla sähköisen sopimuksen allekirjoitettavaksi.
  4. Kun sopimus on allekirjoitettu, luovutamme/toimitamme laiteopastuksen jälkeen laitteen asiakkaalle.
  5. Yritys A maksaa Leasing-maksua kolmen vuoden ajan kunnes (laskutus 3kk välein) kunnes viimeisen erän jälkeen laitteen lunastus on omaksi 60 €:lla.


Leasingsopimuksessa vuokrakohteen juridinen omistusoikeus on rahoittajalla siihen saakka, kun laite on kokonaisuudessaan maksettu.

 


 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Made by Tremedia