Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

Maksutavat

Maksutavat

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 5000€ ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

 

 

SIEMENS LEASING

Siemens Leasing on maksuvaihtoehto yrityksille yli 800€ ostoksiin. Pienemmille ostoksille meillä on tarjota Collector maksu verkkokaupan kautta.

Leasing on joustava ja turvallinen tapa rahoittaa kalustohankinta. Meidän kautta teet aina reilua leasing-kauppaa: Yksinkertainen 12-36 kk laskelma. Kaluston lunastat lopulta omaksi 1% summalla .

Perustamiskulut 75€

Laskutuslisä 10€

Laskutus 3kk välein (kvartaali)

Leasing -rahoituksen vaiheet:
1. Pyydä leasingtarjous osoitteesta mail@spacos.fi 
2. Teemme tämän jälkeen leasing-yhtiöstä luottokyselyn. Jos päätös on positiivinen lähetämme tarjouksen s-postilla.  Voit hyväksyä tarjouksen sähköisesti (tupas-tunnistauminen pankkitunnuksilla).
3. Postitamme tavarat ja Siemens on teihin yhteydessä kun on ensimmäisen maksuerän aika

Eli me teemme kaikki työt, riittää että otat yhteyttä ja allekirjoitat sähköisen sopimuksen.
 
Kenelle? Leasing-rahoitus voidaan myöntää yrityksille, yhdistyksille, kunnille, valtiolle ja ammatinharjoittajille. Kaikille joilla on y-tunnus. Ehtona on positiivinen luottopäätös (Siemens Financial Services). Nyrkkisääntönä on, että rahoituksen osuus ei voi ylittää 10% liikevaihdosta. Minimiostos leasing-rahoitukselle on 800€ alv 0%.

Miksi valita Leasing? Leasing on usein järkevin ja helpoin tapa päästä käyttämään uusinta tekniikka joistavalla kulurakenteella. Leasing-maksu sisältää sisältää kirjapidossa vähennettävän arvonlisäveron ja verottoman osan voi kirjata kuluksi kuukausittain. Kalustoa ei siis kirjata taseeseen. Leasing ei siis sido pääomia kaluston hankintaan. Leasing- sopimus mahdollistaa myös joustavat muutokset jos haluat päivittää rahoituksen piirissä olevia laitteitasi tai lisätä kalustoa. 

Jos on kysyttävää ota yhteyttä puhelimitse

Jani 040-5859811

Esimerkki 1. Siemens Leasing -rahoitus 
Asiakas ostaa valoimpulssilaitteen

  1. Yritys A kysyy meiltä leasing rahoituksen, valoimpulssilaitteesta
  2. Lähetämme asiakkaalle tarjouksen. Leasing-hinnaksi Siemens laskee 180€ / kk (alv 0%, 36kk sopimus ja loppulunastus omaksi 60€:lla)
  3. Jos yritys A hyväksyy tarjouksen lähetämme sähköpostilla sähköisen sopimuksen allekirjoitettavaksi.
  4. Kun sopimus on allekirjoitettu, luovutamme/toimitamme laiteopastuksen jälkeen laitteen asiakkaalle.
  5. Yritys A maksaa Leasing-maksua kolmen vuoden ajan kunnes (laskutus 3kk välein) kunnes viimeisen erän jälkeen laitteen lunastus on omaksi 60 €:lla.


Leasingsopimuksessa vuokrakohteen juridinen omistusoikeus on rahoittajalla siihen saakka, kun laite on kokonaisuudessaan maksettu.

 


 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Powered by Rehti Store