Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

Maksutavat

Maksutavat

Verkkokaupan mukavin maksutapa: Jousto lasku ja osamaksu!

Koska Jousto on helppo, turvallinen ja nopea.

Kun olet löytänyt verkkokaupasta haluamasi tuotteen, valitse kassalla maksutavaksi Jousto. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Palaava asiakas tunnistautuu kätevästi puhelimeen lähetettävän vahvistuskoodin avulla, ilman käyttäjätunnusta tai salasanaa. Uusille asiakkaille teemme aina vahvan tunnistautumisen. Tunnistautumisen yhteydessä tarkistamme yhteystietosi ja teemme automaattisen maksukyvyn tarkastamisen. Ostoksen jälkeen Jousto maksaa tuotteen kauppiaalle heti, ja tuote lähtee kauppiaalta luoksesi. Jousto lähettää sähköpostiisi laskun, jonka maksat vasta kun olet saanut tuotteen. Mukavaa!

Koska Jousto on avoin ja läpinäkyvä maksutapa.

Kun valitset Jouston, tiedät mitä ostoksesi sinulle maksaa. Kaikki kustannukset näet selkeästi merkittynä myös jokaisessa laskussasi. Jouston laskutuslisä on 2,90€. Jos päätät muuttaa laskun osamaksuksi, sen kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

Online-palvelussamme pääset 24 h vuorokaudessa katsomaan Joustosi tilanteen ja halutessasi maksamaan laskuja. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä ma–pe klo 9-17, numerossa 020 703 2543 ja osoitteessa asiakaspalvelu@jousto.com. Mukavaa!

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

 

 

SIEMENS LEASING

Siemens Leasing on maksuvaihtoehto yrityksille yli 800€ ostoksiin. Pienemmille ostoksille meillä on tarjota Collector maksu verkkokaupan kautta.

Leasing on joustava ja turvallinen tapa rahoittaa kalustohankinta. Meidän kautta teet aina reilua leasing-kauppaa: Yksinkertainen 12-36 kk laskelma. Kaluston lunastat lopulta omaksi 1% summalla .

Perustamiskulut 75€

Laskutuslisä 10€

Laskutus 3kk välein (kvartaali)

Leasing -rahoituksen vaiheet:
1. Pyydä leasingtarjous osoitteesta mail@spacos.fi 
2. Teemme tämän jälkeen leasing-yhtiöstä luottokyselyn. Jos päätös on positiivinen lähetämme tarjouksen s-postilla.  Voit hyväksyä tarjouksen sähköisesti (tupas-tunnistauminen pankkitunnuksilla).
3. Postitamme tavarat ja Siemens on teihin yhteydessä kun on ensimmäisen maksuerän aika

Eli me teemme kaikki työt, riittää että otat yhteyttä ja allekirjoitat sähköisen sopimuksen.
 
Kenelle? Leasing-rahoitus voidaan myöntää yrityksille, yhdistyksille, kunnille, valtiolle ja ammatinharjoittajille. Kaikille joilla on y-tunnus. Ehtona on positiivinen luottopäätös (Siemens Financial Services). Nyrkkisääntönä on, että rahoituksen osuus ei voi ylittää 10% liikevaihdosta. Minimiostos leasing-rahoitukselle on 800€ alv 0%.

Miksi valita Leasing? Leasing on usein järkevin ja helpoin tapa päästä käyttämään uusinta tekniikka joistavalla kulurakenteella. Leasing-maksu sisältää sisältää kirjapidossa vähennettävän arvonlisäveron ja verottoman osan voi kirjata kuluksi kuukausittain. Kalustoa ei siis kirjata taseeseen. Leasing ei siis sido pääomia kaluston hankintaan. Leasing- sopimus mahdollistaa myös joustavat muutokset jos haluat päivittää rahoituksen piirissä olevia laitteitasi tai lisätä kalustoa. 

Jos on kysyttävää ota yhteyttä puhelimitse

Jani 040-5859811

Esimerkki 1. Siemens Leasing -rahoitus 
Asiakas ostaa valoimpulssilaitteen

  1. Yritys A kysyy meiltä leasing rahoituksen, valoimpulssilaitteesta
  2. Lähetämme asiakkaalle tarjouksen. Leasing-hinnaksi Siemens laskee 180€ / kk (alv 0%, 36kk sopimus ja loppulunastus omaksi 60€:lla)
  3. Jos yritys A hyväksyy tarjouksen lähetämme sähköpostilla sähköisen sopimuksen allekirjoitettavaksi.
  4. Kun sopimus on allekirjoitettu, luovutamme/toimitamme laiteopastuksen jälkeen laitteen asiakkaalle.
  5. Yritys A maksaa Leasing-maksua kolmen vuoden ajan kunnes (laskutus 3kk välein) kunnes viimeisen erän jälkeen laitteen lunastus on omaksi 60 €:lla.


Leasingsopimuksessa vuokrakohteen juridinen omistusoikeus on rahoittajalla siihen saakka, kun laite on kokonaisuudessaan maksettu.

 


 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Made by Tremedia