Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

Uutiset

Hair-Ex-Pil sokerointisarja

Itävaltalainen sokerointisarja sokeroinnin ammattilaisille.

Viittä eri massavaihtoehtoa, tilanteen kohteen ja vallitsevan lämpötilan mukaan. Sokerimme ovat valmiita käytettäviksi ilman esilämmitystä..

Sokerimme toimivat myös erittäin lämpimilläkin keleillä! (+35)

 

 

 

 


TAFFY JA ODED KESTOPIGMENTOINTI MENETELMÄT

SPACOS OY toimii yksinoikeudella Suomessa kouluttajana/jakelijana Swedon Group:in TAFFY ja ODED pigmentointimenetelmille  sekä tarvikkeille.

Taffy= Manuaalinen pigmentointimenetelmä, jolla saadaan tehtyä erittäin realistiset kulmakarvat sekä linerit.

Oded= Laitepigmentointimenetelma, jossa  erikoisuutena on kolme eriaikaan työskentelevää neulaa jotka vähentävät kudosnesteen nousua joka taas vähentää turvotusta.

Koulutusajankohdat näet koulutus osiosta

Lisätietoa:

www.spacos.fi

mail@spacos.fi tai 03-3444355

Taffy ja Oded kotisivuille!!

 

 


Collector lasku ja osamaksu

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

 


 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Made by Tremedia