Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

7 Days Shock Treatment - Hydrating & Antioxidant

Intensiivinen 1 viikon kosteuttava ja antioksidanttinen hoito. Kosteuttaa välittömästi ja koko päivän. Edistää kollageenisynteesiä tehden ihosta sileämmän, joustavamman ja kiinteämmän. Tuo iholle kirkkautta, joustavuutta ja kiinteyttä sekä auttaa poistamaan ilmejuonteita ja suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta.

Ampullit mukana: Glyco Peeling, Proteoglykaanit, Hyaluroni, Kollageeni.

Sopii kaikille ihotyypeille tai joilla on ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, erityisesti kuivuneelle ja hyperpigmentoituneelle tai auringonvalon vaikutuksesta vanhentuneelle iholle.

Ainesosat: Glykolihappo, Hyaluronihappo, Proteoglykaanit 1,5%, Hyaluronihappo 0,5%, Hivenaineet, Aloe Vera, Hydromanyl®, Kollageeni, Trylagen®, Pro-vitamiini C. PARABEENITTON.

Kuinka käyttää:

1 ampulli joka päivä, 7 peräkkäisenä päivänä. (Säilytä ampullien järjestys pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti).

• Levitä Glyco Peeling (1. ampulli) puhdistetulle iholle kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ensimmäisen päivän illalla. Älä koskaan levitä auringolle altistumisen aikana.

• Levitä ampullit seuraavina päivinä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle aamuisin pakkauksessa kuvatun järjestyksen ja ohjeiden mukaisesti hieromalla ja kevyellä taputuksella, kunnes ne ovat täysin imeytyneet.

Hinnat ja varastosaldot tulevat esiin vasta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan.

 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Made by Tremedia