Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

Huolto

HUOLTO/TAKUU

Takuu

Pääsääntöisesti kaikilla maahantuomilla laitteille on 12kk takuu.Varastoimme maahantuomillemme laitteille myös varaosia ja huollamme laitteet Suomessa.

 

Huolto

Jos laitteessa ilmenee jotain vikaa tai se lakkaa toimimasta ota yhteys huoltoomme 040-5859811 tai 03-3444355

Huollamme kaikki myymämme laitteet Nokialla 21 vuoden teknisellä ammattitaidolla.

Huollamme kaikki NSK WT vesiporamallit:

Masterspray, masterlight, Podiaspray, Jetspray, Minispray mallit ja niiden käyttämät käsikappaleet PD30, PDL40 ja NLX nano....

Varastoimme lähes kaikkien myymiemme laitteiden varaosat Nokialla jossa myös huollot suoritetaan.

 

 

Vikatilanteet

Jos laitteesi lakkaa toimimasta niin ensimmäiseksi tarkista seuraavat perusasiat:

  • virtapistokkeeseen tulee virta
  • virtajohto on ehjä ja kytketty
  • laitteen sulake on ehjä

Jos ylläolevat perusasiat on tarkistettu ja laite ei vieläkään toimi, ota yhteys huoltoon.

 

Takuuehdot

Kaikilla Spacosin maahantuomilla ja myymillä tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu.Takuun voimassaolon edellytyksenä on, että tuotetta käytetään vain valmistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Mikäli tuotteessa, jonka olet ostanut Spacos Oy:stä, ilmenee takuuaikana virhe, tulee sinun ottaa viipymättä yhteys takuuhuoltoomme. Huom! Kaikkiin takuupalautuksiin tulee tehdä RMA-hakemus sähköpostilla.

Laitteilla on base to base takuu eli asiakas toimittaa korjattavan tuotteen Spacos/Nokia toimipisteeseen huoltoon.

Laitteilla ei ole onsite takuuta eli niitä ei tulla korjaamaan paikanpäälle.

Myyjän korvausvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole velvollisuutta korvata välillisiä vahinkoja/kuluja (toimitus ja palautuskulut)

Palautusoikeus

Kaikkiin tuotepalautuksiin Spacos Oy:lle tarvitaan palautuslupa eli RMA numero. Tarkempia tietoja palautuskäytännöistä ja ohjeet mahdollisia palautuksia varten saat soittamalla myyntiimme.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautusoikeus ei koske avattuja nesteitä, kemikaali tuotteita tai asiakkaalle tilaustyönä rakennettuja/tilattuja tuotteita tai mitään käyttöönotettuja tuotteita. Tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla palautettaessa täysin samanlaisessa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä.

Reklamaatiot

Tavaran saavuttua pyydämme teitä tarkistamaan lähetyksen ja ilmoittamaan mahdollisista puuttuneista tai viallisista tuotteista viipymättä. Huom! Kaikkiin tuotepalautuksiin Spacos Oy:lle tarvitaan palautuslupa eli RMA numero. Myyjän korvasvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole valvollisuutta korvata välilllisiä vahinkoja.

Kaikissa huolto/takuuta koskevissa kysymyksissä voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse mail@spacos.fi tai puhelimitse 03-3444355


 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Made by Tremedia