Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

TAFFY 3D MICROBLADING KESTOPIGMENTOINTI

 

TAFFY laitteen yksinkertaisuus herättää asiakkaittemme keskuudessa ihmetystä ja uteliaisuutta. Asiakkaamme ihastelevat kulmakarvojen ja silmien rajauksien täydellistä muotoa. Monet asiakkaamme, katsoessaan TAFFYa hoidon aikana, kysyvät usein: "Missä on johto? Onko tällä laitteella laturi? Missä?".
Niin, TAFFY on pelkästään käsilaite, jota ei tarvitse ladata sähköllä, ja sen ainoana moottorina toimii koulutetun, TAFFY Sertifikaatin saaneen kosmetologin käsi.

TAFFY laitteella aikaansaatu karvan muoto ja tuloksena uudet kulmakarvat, tihennetyt tai muotoillut – lopputulos uskomattoman realistinen. Monet naiset ihmettelevät esitteestämme tai netistä löytyviä kuvia ja soittavat perään, kysyäkseen niiden todenperäisyyttä. Useat asiakkaat tulevat Puolan ulkopuolelta messuille, joissa esitämme kestopigmentointimenetelmämme,
todetakseen menetelmämme nerokkuuden ja pyytääkseen hoitoon.

Useat asiakkaamme kysyvät TAFFY menetelmän kestopigmentoinnin kestävyyttä.
Kestopigmentointimme kestää noin 1-3 vuotta.Väriaineet, jotka tarjoamme, ja joita olemme käyttäneet jo yli 10 vuotta, täyttävät kaikki EU:n vaatimat laatusertifikaatit. Yleisesti ottaen kestopigmentoinnin kestävyyteen vaikuttavat monet tekijät, käytetystä menetelmästä huolimatta.

TAFFY menetelmä on lähes kivuton ja niin hellä, että jopa heti hoidon jälkeen iholla ei esiinny kiristystä eikä turvotusta. Muutama päivä hoidon jälkeen iho saattaa tasaisesti hilseillä, kun toisilla menetelmillä iholle tulee tummempia ja vaaleampia läiskiä.

Laitteemme hinta kuuluu edullisimpiin markkinoilla oleviin kestopigmentointimenetelmiin, sillä TAFFY starttipakettiin sisältyy laitteen lisäksi kertakäyttöelementit n. 80 hoitokertaan sekä väriaineet n. 120 hoitokertaan.

 

 

Spacos Oy tarjoaa kauneudenhoitoalan ammattilaisille koulutuksia Taffy kestopigmentointi menetelmään. Yrityksemme tarjoaa useita maksutapa vaihtoehtoja (esimerkiksi afterpay osamaksu, pankki- ja luottokortti).            Voit tutustua koulutuksen sisältöön sekä kustannuksiin etusivun "koulutukset" osiosta tai ottaa suoraan yhteyttä maahantuontiimme : mail@spacos.fI

 

Linkki valmistajan sivuille

 


 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Made by Tremedia