Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

CITC Cosmetology International Trade Company GmbH
sijaitsee Saksassa Bayernissä ja
on eurooppalainen ISO 13485 -sertifioitu yritys, joka on erikoistunut kehittämään korkealaatuisia ratkaisuja ikääntymisvalmisteisiin.

Painopisteemme ovat turvallisuus ja korkea laatu.

Tuotteemme ovat tiukan ja jatkuvan laadunvalvonnan alaisia ja täyttävät kaikki eurooppalaisten ja kansainvälisten standardien vaatimukset.

Hyalax® - on lyhyt linja, jossa on ristisidottuja ja ei-ristisidottuja hyaluronihappoja, joiden käyttökohteet ovat kasvojen biorevitalisaatio ja huulten täyttö.

Hyalax® - puhdas, ei-eläinperäinen HA.

 

Hyalax® pitää ihosi kosteutettuna ja stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Ehdottomasti turvallinen.

100% biohajoava.

Hyalax®-tuotantoteknologia perustuu biologisesti fermentatiivisen alkuperän omaavien ei-eläin-HA: n käyttöön. Kohdistuksen jälkeen hyaluronihappoketjut on silloitettu käyttäen BDDE: tä.

Viimeisimmät homogenointitekniikat tekevät geelistä erittäin vakaan, sileän ja joustavan. Korkeasta viskositeetista huolimatta geeli on homogeenisempi kuin muut tuotteet, mikä mahdollistaa pehmeän, tasaisen ja kontrolloidun injektion ja siten lisää mukavuutta ja turvallisuutta.

Monimutkaisen puhdistusprosessin aikana BDDE-jäännökset, jotka eivät reagoineet silloitusvaiheessa, samoin kuin kaikki muut ei-toivotut yhdisteet, kuten proteiinit ja endotoksiinit, puhdistetaan suurimman puhtauden ja turvallisuuden saavuttamiseksi.

Puhdistus- ja sterilointiprosesseja valvotaan jatkuvasti kaikissa tuotantovaiheissa, jotta Hyalax®-tuotteet sisältävät vähäisiä määriä proteiinijäämiä (<0,05 EU / g), mikä on alhaisin kaikkien ihon täyteaineiden joukossa.

Tuotteemme valmistetaan ISO 9001: n, ISO 13485: n ja GMP: n mukaisesti
(Good Manufacturing Practice) -standardit.
Myrkyllisyys- ja biologisesti yhteensopivuuskokeet on tehty vaatimusten mukaisesti
ohjeen ISO 10993 mukaisesti.


Tuotekategoriassa 3 tuotetta
Näytä  tuotetta per sivu

Hyalax® Universal 20mg, 1ml x 5 pakkausta

Säästä kun ostat enemmän kerralla!!

Lisätietoa

 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Made by Tremedia