Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

HighTech Smooth MONOPOLAR RF

Monopolarinen RF kasvohoitolaite kosketusnäytöllä

3kpl käsikappaleita

RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut tasoittuvat.

 

RADIOTAAJUUS IHONHOIDOSSA
Mikä ero on yksinapaisen, monopolaarisen, bipolaarisen ja moninapaisen (ts. Tripolaarisen, tetrapolaarisen, oktipolaarisen, multipolarisen) radiotaajuuden välillä? Mikä ihon kiristämiseen sopii parhaiten?
Ensinnäkin tehdään selväksi: sähkössä on vain kaksi napaa: plus ja miinus. Se on fysiikan perusopetusta koulusta. Joten kaikki nämä nimet (tripolaarinen, tetrapolaarinen, okttipolaarinen riippumatta-napainen) ovat väärin ja nimityksiä myynnin edistämiseksi.

Selitän ensiksi mikä on monopolaarinen ja bipolaarinen, ja sitten siirryn moninapaiseen ja yksipolaariseen.
Mutta vastaamaan tämän kappaleen otsikkoon liittyvään kysymykseen, haluan vain sanoa, että sekä syvälle että pinnalliselle ihon kiristämiselle monopolaarinen radiotaajuus on tehokkain.

MIKÄ ON MONOPOLAARINEN RADIOTAAJUUS?
Monopolaarisessa RF: ssä (+) - ja (-) -navat sijaitsevat melko kaukana toisistaan. Tämän seurauksena virralla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kulkea KAIKKIEN ihokerrosten läpi ihoon tulon jälkeen, matkustaa kehon läpi toiseen napaan. Tämä tarkoittaa, että monopolaarisella RF: llä ja joistakin muista tekijöistä riippuen voimme hoitaa paitsi ihon pintaa (epidermistä) myös keskimmäistä ihokerrosta (dermistä), syvintä ihokerrosta (hypodermis / subdermis) ja jopa ihonalaista rasvaa joka on kerääntynyt ihon alle (riippuen laitten tehosta ja ominaisuuksista)
Kuten edellä mainitsin, kuinka syvällisesti ihoa hoidamme, riippuu myös joistakin muista tekijöistä, ei pelkästään bipolaarisesta / monopolaarisesta ominaisuudesta. Useimmissa laitteissa monopolaarinen radiotaajuus antaa meille mahdollisuuden mennä melko syvälle. Valitettavasti näin ei ole kaksisuuntaisen radiotaajuuden kanssa, joka rajoittuu melko pinnalliseen hoitoon riippumatta siitä, mitä kikkoja käytetään jotta virta menisi "syvemmälle".

MIKÄ ON BIPOLARINEN RADIOTAAJUUS?
Bipolaarisella radiotaajuudella plus- (+) ja miinus (-) navat sijaitsevat hyvin lähellä toisiaan - liian lähellä syvää käsittelyä varten.
Koska pylväät ovat lähellä toisiaan (useimmissa laitteissa ne ovat melkein vierekkäin), virralla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tunkeutua hetkellisesti ja pinnallisesti ihoon (vain yhden millimetrin (ts. Ihon enimmäissyvyys)) ja poistua sitten ihosta uudelleen toisesta napasta, ei kovin kaukana siitä, mihin se tuli. Melko usein nykyisen "lentorata" ulottuu vain orvaskedelle.
Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluamme hoitaa dermiksen oikein (ja vielä enemmän, jos haluamme hoitaa hypodermista tai ihonalaista rasvaa), meidän on ensin kirjaimellisesti poltettava iho pois, joka on tiellä ja absorboi melkein kaiken virran. Koska kukaan ei edes halua polttaa epidermistään, hoidon voimakkuutta säädetään alemmilla tasoilla. Tämä pitää ihon tyytyväisenä, mutta syvempiä ihokerroksia ei tällöin hoideta riittävästi.
Epiderminen lämmitys antaa vaikutelman erittäin voimakkaasta hoidosta, jossa on paljon punoitusta ja melko usein ärsytystä, ja kiristyksiä on jonkin verran. Kollageenin / elastiinin tuotantoa ei kuitenkaan stimuloida alla olevissa dermiksessä / subdermiksessä eikä missään tapauksessa tapahdu selluliittirasvan tai syvän rasvan vähennystä (joka sijaitsee vielä syvemmällä).
Jos intensiteettiä/tehoa lisätään bipolarisessa laitteessa, syvempien ihokerrosten käsittelemiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi / nostamiseksi iho saattaa palaa / ärsyyntyy ja / tai esiintyä voimakasta kipua, koska teho kohdistuu ihon pintaan ensimmäiseksi

 

Ladattavat tiedostot:

Hinnat ja varastosaldot tulevat esiin vasta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan.

 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy

Made by Tremedia