Kirjaudu sisään tehdäksesi ostoksia.

Tutustu Facebook-sivuihimme!

 

Scare Care cream 5ml (arpivoide)

Scar Care voide on kehitetty palauttamaan ja tasapainoittamaan käsitelty ja ärsytetty iho, kun taas sen antibakteerinen vaikutus vähentää tulehdusriskiä. Se lisää ihon veden sitomiskykyä, auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja nopeuttamaan uudistumista.
Voide lievittää kutinaa, vähentää ruven muodostumista ja vähentää arpikudoksen muodostumisen riskiä. Se korvaa siteet hoitaakseen pieniä vaurioituneita ihoalueita, pieniä vammoja ja pieniä pistovauriota. Luonnonmukaisten kasviöljyjen, kuten jojobaöljyn ja sheavoiöljyn huolellisesti tasapainotettu sekoitus suojaa ja hoitaa ihoa ja ylläpitää kosteutta. Aktiiviset aineosat, D-panthenoli ja kalendula-uute rauhoittavat ihoa. Mirhan ja olibaanihartsin erikoisuutteet tukevat ihon luonnollista paranemisprosessia, kun taas puhdas hopea suojaa ihoa uusilta infektioilta sen mikrobien vaikutuksen ansiosta.
Käytännöllinen annostelulaite helpottaa pienimpien annosten antamista tarkasti, estää voiteen kuivumista ja varmistaa, että kaikki sisältö voidaan käyttää.
Kätevä pikkupullo jota on helppo kuljettaa mukana. Sinetöity pakkaus takaa, että tuotetta ei ole aiemmin avattu.

Hinnat ja varastosaldot tulevat esiin vasta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan.

 

Kyllä kiitos!
Tilaan uutiskirjeen

Peruutan tilauksen

Sähköpostiosoite

Paytrail

© Spacos Oy